torsdag den 23. januar 2014

Bøger, bøger, bøger

Nu har vi i et halvt års tid haft huset for os selv. Jeg fik lavet mit dejlige scrap værelse. Nu er turen så kommet til soveværelset, som længe har været forsømt. Nu er der malet, lagt fint gulv og min elskede bogreol er flytte ind. Ja ja ved godt bøger og soveværelse ikke er den bedste kombi.... Meeen så må jeg jo bare være flittig med støvsugeren:-) Jeg har rigtig mange bøger, mange er gamle og læst flere gange.. Gode bøger tåler det. Men har også rigtig mange der ikke er læst endnu. Min mand har en kammerat der har arbejdet på et bogtrykkeri, så der er faldet rigtig mange bøger i min favn. I rigtig mange forskellige genrer. 
Jeg er lige begyndt at kunne læse igen, efter min lange sygemelding. Det er bare skønt, for har savnet det rigtig meget. Men koncentrationen har bare ikke været tilstrækkelig. Det er den nu og jeg er så taknemmelig for at kunne det igen. 


Her kan man lige skimte gulvet og reolen der er fyldt lidt i :-) Se selv jeg har mange :-) 
 Ha' en dejlig aften! 
Hygge fra Lise-Lotte


4 kommentarer:

 1. Rigtig gode bøger er som gode venner. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Du har da godt nok lige et par stykker at gå igang med. Jeg læste også rigtig meget førhen, men da jeg kom til at døje med min stær, gik det lidt i baglås, og har ikke rigtig kunnet kome igang igen efter jeg fik øjnene opereret her i sommer, da der bare er sååå meget, jeg skal have indhentet på så mange fronter, nu jeg endelig kan se til det igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke læse lysten kommer igen med tiden og når du har indhentet det der nu skal indhentes ;-)

   Slet

Skriv gerne en kommentar.. det vil kun glæde mig