fredag den 16. august 2013

Rødbeder, Thomas Helmig og av mit øre

Ja mærkelig overskrift, med det bliver så det mit indlæg i dag kommer til at handle om.
 Jeg vågnede i går med djævelsk ondt i mit højre øre, og er så heldig at have tiltusket mig en gang betændelse i øregangen. Nu er det så første gang jeg mindes at have haft ørepine, men har lige pludselig en STOR forståelse, for de børne der bare skriger når de har ondt i ørerne. PIV hvor må det godt gå over NU. Nå ikke mere selv ynk :-)

Det er jo ikke gået op i ører hele dagen, har også brugt tid på at mindes Thomas Helmig koncerten i Skive i aftes, skøn oplevelse trods regn og ørepine. Den energi han lagde for dagen, gad jeg godt have bare en lille smule af. Jeg har aldrig oplevet ham så energisk og på.. kontakten til publikum var formidabel...og orkestret var super dygtige.
 Beklager billedkvaliteten, men havde kun min telefon med.

Noget af dagen er brugt på at sylte rødbeder, fire kilo =6 glas blev det til i dag, der er nu et eller andet over det med selv at lave tingene. 
Så håber vi bare de bliver gode !!

ja det blev så ikke til OSH julekort i dag, energien var der ikke helt, håber at nå nogle i morgen.

God weekend til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Føj da, ikke rart med ondt i ørerne - og jeg syns nu godt du må ynke lidt....

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig med Vivi, det er helt ok at pive, når man har ondt i ørerne. Har gået gennem 3 store rygoperationer, og haft rigtig ørepine en gang i mit liv, og jeg kan love dig, operationerne var ingenting i forhold til ørepinen, hvad smerter angår. Det er simpelthen det værste jeg har prøvet i hele mit liv.
  De rødbeder ser da bare lækre ud, og de skal nok blive helt perfekte.

  SvarSlet
 3. Puha. Jeg har prøvet en gang ondt i ørerne og fik fuld forståelse for de små ørebørn. Men hvis det hjælper dig - så skrig og hyl dog...... Jeg har lidt af migræne i 40 år, så jeg kender godt ondt i noget i hovedet ! Det er ikke til at fungere når det gør ondt der.
  De rødbeder ser jo fine ud, og farven er ikke til at tage fejl af...haha.
  Julekort til OSH ? Uha, jeg kan altså ikke rigtig komme i
  gang med dem. Sidste år lavede jeg dem i sommerferien, men i år er der slet ikke julestemning i mig.
  Måske i morgen....

  SvarSlet
 4. jep jeg har nytte have, og sylter mange skønne ting selv.
  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/
  dine rødbeder ser skønne ud... lægger du osse lige en lille skive peberrod øverst i lagen? det sørger for at det ALDRIG mugner;O))

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar.. det vil kun glæde mig