onsdag den 14. august 2013

Nyt papir

Min søn og svigerdatter har for nyligt været i Rom, og de kender til min svaghed for papir. Så var så heldig at de unge mennesker købte lidt lækkerier med hjem til mig :-)

Det er i en rigtig lækker kvalitet, så det skal nok komme til at pynte på flere projektet! Tænker både kort og æsket, men nu må vi se hvad fantasien byder på. 

4 kommentarer:

 1. Fantastisk papir. Heldige dig.......
  God fornøjelse med det.

  SvarSlet
 2. Rigtig flot og lækkert papir, men nu skal du ikke gøre som mig. Jeg var i Wien for nogle år siden, og der fandt jeg også simpelthen det fineste, flotteste og virkelig lækre papir, som jeg havde alverdens døje med at få med hjem uden at krølle og ødelægge det i flyet, for så ikke at nænne at klippe i det, og pludselig en dag havde nogle af ungerne lige syntes at det var da vist ret flot til at lave tøj til påklædningsdukkerne med og mormor brugte det jo allivel aldrig, så det "gjorde nok ikke noget" LOL, så der var klippet masser af små huller i det, og resten var blevet lagt, så det var blevet godt falmet. Så spørg lige, om der ikke var en der ærgrede sig godt og grundigt.
  God fornøjelse med at få det brugt til noget fantastisk flotte projekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, så må jeg hellere få det brugt inden børnebørnene begynder at indfinde sig, for håbe de kommer en dag. Men kender rigtig godt det med ikke at nænne at tage fint papir i brug. :-)

   Slet

Skriv gerne en kommentar.. det vil kun glæde mig