lørdag den 31. august 2013

Nu uden ordkendelse


Nu skulle de være muligt at lægge kommentarer her på bloggen, uden ordgenkendelse. Jeg ved ikke lige hvorfor det var slået til. Syns ikke jeg har gjort det, men man kan aldrig vide, jeg er jo stadig ny i denne blogverden og det er ikke altid jeg lige i første omgang jeg fatter hvad jeg skal ;-) men øvelse gør mester siger man.. så jeg må blive mester engang, for jeg øver mig i hvert fald en del hihi...

I får lige et billede fra i går aftes, hvor vi var til Rock ved åen først var Lis Sørensen på scenen og senere på aftenen var det Dodo and the Dodos der stod for feslighederne. Dejlig aften, dejligt selskab, dejligt musik ;-)

5 kommentarer:

 1. Dejligt at du fik slået den fra. Jeg tror at den er på, når man laver en blog...:)
  Skønt med sådan en koncert. Dem gad jeg også godt høre.

  SvarSlet
 2. Tak fordi du slog det fra. Det gør det noget nemmere at lægge kommentarer:)

  SvarSlet
 3. Tak fordi du har ordnet det, så det ikke er så besværligt at lægge en hilsen her. Vi andre har også været gennem turen...og man finder ud af det efetrhånden, for der er altid hjælp at hente.
  Jeg synes du er noget fornøjesyg, er du ikke ? Det ligner jo igen en dejlig oplevelse du har været ude på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo Anette er nok lidt fornøje syg, når man i mere end et år ikke har haft overskud til noget som helst, er det en ekstra stor fornøjelse at komme ud i verdenen. Rock ved åen i Skive er et dejligt arrangement, hvor publikum er sådan nogle unge mennesker på 40+ det giver en dejlig stemning og så koster det "kun" 500,- for fire koncerter.

   Slet

Skriv gerne en kommentar.. det vil kun glæde mig