mandag den 21. oktober 2013

På plads:-)

Så kom de sidste detaljer på plads og når jeg kommer hjem i eftermiddag skal jeg indvie mit nye rum ved at være kreativ.

Kan mærke jeg bliver så,glad for det :-) 

Her kommer lige en lille billed kavalkade fra MIT rum :-)

Hyggeligt og alt lige inden for rækkevidde 


Håber I får en dejlig dag! Jeg ved jeg gør :-) 


10 kommentarer:

 1. Tillykke med dit nye lækre rum! Det er bare herligt med sådan et sted.

  SvarSlet
 2. Stort til lykke med dit eget rum. Jeg tror du kommer til at elske det. Jeg er vild med mit eget, som vi fik lavet sidste sommer.

  SvarSlet
 3. Tillykke med det Lise-Lotte, det ser super godt ud.
  Knus Vivi

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med værelset, jeg er lidt misundelig, måske medst på den orden der hersker, her sidder jeg og forsøger at skabe orden i alt mit virvar. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Tillykke med dit lækre scrapværelse.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med din nye legeplads her, det ser bare såååå fedt ud, det skal du helt sikkert nok blive rigtig glad for. Det er simpelthen en ddrøm at há sit helt eget sted, hvor man kan gøre lige hvad man vil, uden at nogen løfter øjenbryn efter noget. Man kan endda spilde maling, uden der er nogen der råber i vejret ha ha ha ha. Håber du får masser af herlige timer derinde, og glæder mig til at se, hvad der kommer ud derfra i fremtiden.

  SvarSlet
 7. Ih, hvor er det fint. Stort tillykke med din nye hule. Praktisk at have en seng at hvile på, for det kan jo være hårdt at være kreativ.

  SvarSlet
 8. Tillykke med dit nye scraproom. God arbejdslyst

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar.. det vil kun glæde mig