torsdag den 17. oktober 2013

Scrap fødselsdagsgaver
Der er gået næsten 14 dage siden jeg sidst har blogget... ved ikke hvor tiden er blevet af, men synes ikke jeg har været meget hjemme. Jeg har haft travlt med at søge job, være til møder, træne, være i byen o.s.v. , det er ikke blevet til meget kreativt og "værkstedet er ikke kommet meget længere.. øv bøv.
Meeen lørdag morgen kl. 7.00 er gulvmanden klar, han mener at være færdig ved ni tiden og så skal der flyttes ind..
Jeg er begyndt at sortere og samle møbler, fodlisterne er malet, det samme er amagerhylden... Ih hvor jeg glæder mig til at flytte ind.
Rullevogn fra IKEA, kan mærk jeg bliver glad for den.


Nåh ja så har jeg også haft fødselsdag.. 48 somre er det blevet til ind videre.. Jeg havde en dejlig dag med gaver, hygge besøg og om aftenen blev jeg inviteret på Hjarbæk Kro af min søde mand.

Han havde endda sørget for flag på bordet !!

Jeg havde fået fødselsdags penge med til Middelfart af manden, jeg købte selv cropperhopper papir opbevaring og 3 bøtter til bl.a. PL ting. Men for ikke at vide alt hvad jeg skulle have af ham, forsynede jeg tre af de skønne kvinder jeg var sammen med, med hver 100 kr. og de fik så til opgave at købe resten af min gave for min mand. Og man må sige de gjorde det godt.. fik alt det jeg havde ønsket mig ;-)
Nu kommer lige en serie gavebilleder:-)
Øverst det jeg selv købte fra ham og under de skønne ting "pigerne" købte for ham.. Glæder mig til at tage det i brug.. 
God aften til jer alle2 kommentarer:

  1. Sikke da en masse lækre ting, du fik her, kan godt forstå du glæder dig, og så at skulle til at bruge dem alle sammen i et helt nyt rum er jo bare helt fantastisk. Glæder mig til at se det færdigt. Den vogn fra Ikea ser rigtig lækker ud, den tror jeg også du bli´r mega glad for.

    SvarSlet
  2. tak for din kommentar hos mig og super fine sager du har her på din blog

    SvarSlet

Skriv gerne en kommentar.. det vil kun glæde mig