onsdag den 11. september 2013

Snart er det jul ;-)

Jeg er gået lidt i julestemning. Har de seneste to dag flettet og pakket stjerner til julesalg. Det er nu lidthyggeligt. Det er også blevet til et par hæklede brødkurvservietter. Inde vi får set os om er det nov/dec. Og så skal man jo være klar! 


Var til husflidsmesse i lørdags og faldt for de nye stjerne strimler fra Creative Company. 
Men ellers synes jeg faktisk ikke der var noget særligt at komme efter. Lige bortset fra et lille kram til Vivi Hanne Thomsen. (http://vivi-scraps.blogspot.dk/)  Det var dejligt.

Der ud over er jeg gået igang med at sy et nyt sengetæppe til mit kommende værksted/scrapværelse.  Uha  det bliver godt. 
I fredags fandt jeg en rest træ-laminatgulv til kun 400,- hos Garant i Viborg. Så mangler jeg bare at få købt maling, men skal lige finde det rigtige til den rigtige pris. Det skal nu nok komme - lige pludselig. 

Er spændt på resultatet, det er resteruller fra IKEA, der skal også broderens på det. 

Den seneste uge har været travl, med en masse besøg hos skønne mennesker både venner og familie. Og så er jeg endelig kommet godt i gang med træning. Synes det går rigtig godt :-) juhu! 

Igår var jeg i haven og fik gjort den lidt mere efterårsklar.. Man får det nu så godt, når noget man har truet til længe, endelig bliver gjort. 
Fin og ukrudts fri  hæk og fortov :-) kom bare an efterår. Vi er klar. 

Tak fordi du læste med 

Kram. 

2 kommentarer:

  1. sikke en masse du har fået gjort og en masse dejlige ting. Glæder mig til vi ses i aften. Knus

    SvarSlet
  2. Oii - hvor er du flittig! Det var nu et dejligt kram - og jeg glæder mig til at se dig på lørdag....

    SvarSlet

Skriv gerne en kommentar.. det vil kun glæde mig